Khamis, 19 November 2015

Qaseh Gold Premier


QASEH PREMIER

********************
Terdapat 16 gabungan formulasi makanan sunnah...

Antara campuran yang best..

1)minyak Biji Anggur
✔Mengandungi antiOksidan polyphenols,termasuk Oligomeric Proanthocyanidin Comolexes (OPCs)sejenis anti oksidan yang hebat.
✔Baik untuk memperbaiki paras gula dalam darah,menstabilkan tekanan darah tinggi,merendahkan paras LDL kolestrol & melancarkan perjalanan darah.
✔Baik untum melambatkan penuan otak.
✔Baik untuk memperbaiki penglihatan malam.

2)Gojiberi
✔Terkenal dlm perubatan cina. Mengandungi zeaxanthin,sejenis anti oksidan yg menyokong kesihatan penglihatan.
✔Baik untuk mengawak paras gula,kolestrol dalam darah.
✔Memperbaiki kualiti tidur malam & mengurangkan stress.
✔Baik untuk sistem penghadaman.

3)Kranberi
✔Kaya dengan Antioksidan. baik untuk up sistem imun.
✔Bercirikan anti inflamasi yg baik untuk stabilkan tekanan darah & nerendahkan paras LDL kolestrol.
✔Baik untuk mengurangkan risiko jangkitan saluran kencing (UTI)
✔Baik untuk mengurangkan penyakit gusi.
✔Baik untuk penghadaman.

4)Kacang Ginjal
✔Baik untuk mngurangkan paras LDL kolestrol & mengurangkan risiko penyakit jantung.
✔Baik untuk stabilkan gula dalam darah
✔Baik untuk sistem penghadaman.

5) Ekstrak Roselle
✔bercirikan antioksidan & anti mikrob
✔ Baik untuk mengurangkan risiko kanser
✔ baik untuk mengurangkan risiko penyakit jantung
✔Baik untuk melawaskan pembuangan air kecil dan air besar

6) Kalsium tulang ikan
✔kaya dengan sumber kalsium semulajadi
✔menyokong kesihatan tulang dan sendi



Dapatkan # qasehPremier sekarang..
# LebihPadatLebihKhasiat

info lanjut whatsapp ke 012-5924741





Sabtu, 14 November 2015

Pakej Ekonomi Qaseh Gold








Muslim Entrepenuer
➖➖➖➖➖➖➖

Misi kami di Ana Edar ialah untuk meningkatkan kualiti kehidupan ummah melalui penghasilan produk penjagaan kesihatan yang halalan toyyiban berasaskan penyelidikan & pembangunan. Insya Allah.


Tambahan daripada itu, kami komited untuk membina rangkaian entreprenur Muslim yang proaktif, dinamik & berdaya saing melalui sistem bimbingan & latihan bersepadu. Insya Allah.

Dengan itu, kami membuka dan menawarkan peluang perniagaan buat mereka yang mencari platform perniagaan yang bukan hanya produk nya patuh syariah, tetapi pelan pemasaran nya juga patuh syariah. Yang mana Ana Edar komited dalam memastikan perniagaan patuh syariah dengan melantik panel syariah yang berwibawa.

Dengan pelbagai pilihan produk yang hebat dan terbaik, dan insentif yang banyak, Anda berada di tempat yang betul dengan memilih Ana Edar.

Kami juga menyediakan grup sokongan secara online serta kelas-kelas dan program untuk memantapkan skill & ilmu rania (rakaniaga).


untuk info lanjut,
WA 012-5924741  


Jom bersama kami menyebarkan manafaat. JIhad bisnes Ana Edar adalah untuk melahirkan usahawan Muslim yang berdaya saing melalui produk formulasi pemakanan sunnah yang memberi manafaat & menyokong gaya kehidupan sihat & berkualiti.







#sayaKonsultanQasehGold
#jihadgandakanmanfaat
#CiptaPercayaCapai
#QasehGold_MembinaKehidupanBerkualiti


Rabu, 11 November 2015

Qaseh Gold Adinda untuk ibu hamil

Bila mengandung,
Banyak hal kena pantau
Hb = kepekatan darah.
Bacaan cantik ialah 12, dibawah kawalan kalau bacaan 10. Kena ulang-alik pegi klinik kesihatan.
Bacaan kencing manis/diabetes.
Kalau ada sejarah, memang kena hati-hati. Kerap lah kena minum ayaq gula. Baby pun berisiko.
Pemakanan kena jaga. Cukup zat, cukup mineral. Supaya baby berkembang dengan baik.
Kalau rasa tak cukup semua tu, tambah dengan suplemen. Qaseh Gold hasil dari gabungan makanan sunnah yang lengkap dengan vitamin, mineral dan antioksidan yang membantu perkembangan bayi dan ibu.
Rasanya sedap dari ubat. Mudah diambil setiap hari.

➖➖➖➖➖➖
Nak cuba Qaseh pm kami  ye ��
Saya #KonsultanQasehGold
012-5924741 WA 

Follow kami di https://www.facebook.com/SihatbersamaQasehGold


Jumaat, 6 November 2015

Pakej berpantang Qaseh Gold

Set berpantang Qaseh terdiri ;
Rindu qoqo
Qaseh gojes
Qaseh premier @ adinda (boleh pilih salah satu)
Serum gojes
Sole
Kenapa Rindu qoqo.
↪ koko premium , dengan tambahan ekstrak kurma & stevia. Selain ia sedap & lazat, Mbantu untuk mberi tenaga kepada Ibu & kurma baik utk penyusuan ibu.
Kenapa Qaseh Gojes
↪ antara ramuan gojes adalah kolagen marin, Bunga sakura, Bunga teratai, argan, buah ceri, astaxanthin ⏩  ramuan khusus utk kesihatan kulit.
đź”–membantu mengecilkan pori² serta menyerlahkan kulit
đź”– memperbaiki tekstur kulit
đź”–menyokong kelembapan kulit
đź”–membantu merawat masalah jerawat
đź”–mengurangkan parut
đź”–melindungi kulit berkedut pra matang
đź”–mengurangkan kedutan bawah Mata
đź”–menyokong keanjalan kulit
đź”–mengurangkan "stretch mark" pada kulit akibat kehamilan
đź”–membantu mencerahkan kulit
đź”–membantu masalah pigmentasi @ jeragat
đź”–mengatasi Masalah kulit kusam
đź”–mengurangkan garis halus
Kenapa Beauty serum
↪ ramuan terdiri drp Canadian willow herb, sum calm in, sum relief, allantoin
Kebaikan serum
đź”–pelindungan matahari
đź”–anti radang
đź”–merawat wajah akibat bhn kimia & matahari
đź”–membantu Masalah jer awat
đź”–Mengecilkan pori² wajah
đź”–mencegah kulit keringh
đź”–anti oksida tinggi
đź”–melicinkan kulit
đź”–meningkatkan replikasi sel
đź”–menyembuhkan luka & bekas luka

Cara amalkan Qaseh premier
🌟 amalkan 2 sudu, 3 kali sehari.
🌟 ambil pada waktu pagi, petang & sblm tidur, cth setiap 7 jam sekali.


khasiat Qaseh premier
⏩ membaiki luka @ sel dlm badan akibat bersalin
⏩ memberi tenaga kpd ibu dlm berpantang
⏩ mengawal emosi ibu dlm berpantang
⏩ membekalkan kalsium utk Ibu , baik utk penghasilan susu ibu
Ini adalah set yang disyorkan untuk ibu² agar mendapat kesan pemulihan yang baik @ impak maksima, sihat dan cergas sepanjang tempoh berpantang.

Untuk.pesanan @ pertanyaan :
Sila whatsapp 012-5924741 Kakyong Habibah
#sayaKonsultanQasehGold


Rabu, 4 November 2015

Qaseh Gold sebagai energy booster

ANDA SERING PENAT?
.

FATIGUE atau rasa penat yang selalu di alami oleh sebahagian daripada kita telah di anggap sebagai salah satu fenomena yang biasa.

● Keadaan letih lesu yang sudah mencapai tahap KRONIK selalunya diikuti dengan sakit kepala,sakit tulang belakang,makanan yang kurang hadam,dan selsema.

● Ia juga faktor penyebab yang membuat kita cepat marah dan sensitif.
✔ Penyebab badan lemah dan lesu:
✔ Pemakanan yang tidak sihat
✔ Tekanan dan stress
✔ Kegemukan
✔ Pekerjaan yang memenatkan
✔ Insomnia
✔ Darah rendah/anemia
✔Perokok tegar
✔ Mengambil kafein secara berlebihan
✔ Pengambilan makanan segera dan makanan rapu yang berlebihan
✔ Tidak melakukan senaman
✔ Pengambilan ubat-ubatan
✔ Kekurangan air

.
SIHAT dan CERIA dengan Qaseh!!

Info lanjut tentang Qaseh Gold,
Usah segan² whatsapp ke 012-5924741 Kakyong Habibah

#sayaKonsultanQasehGold

Selasa, 3 November 2015

Qaseh Gold Family combo set

PRODUK PILIHAN RAMAI
===================

Produk untuk seisi keluarga yang MUDAH, MURAH & MUJARAB.
Amalan pemakanan yang baik mampu mencegah pelbagai penyakit.
Ikhtiar kita untuk sihat.
Bila sihat, badan mampu memberikan 100% tumpuan sesuatu kerja yang dilakukan.
Hargai nikmat sihat sebaik mungkin.


WA : 012-5924741 kakyong habibah

#sayaKonsultanQasehGold
#FamilyComboQasehSet
#TheRightMindSet
#KonsultanQaseh
Follow kami di https://www.facebook.com/SihatbersamaQasehGold


Isnin, 2 November 2015

Tips sihat

NAK SIHAT?
-------------------
√ Makan makanan yang berkhasiat
√ Bijak mengurus stress
√ Perbanyakkan beribadah
√ Bersenam dan berekreasi
√ Minum air yang mencukupi
√ Jalani hidup yang seimbang
√ Pengambilan suplemen yang sesuai



Tips dari Konsultan Qaseh Gold
#sayaKonsultanQasehGold
#QasehGold
#makanansunnah


Mahu tahu , Info lanjut berkaitan QasehGold,
Whatsapp 012-5924741
...

Ahad, 1 November 2015

Set Hamil Qaseh Gold

Set Kehamilan QASEH ini mengandungi :

a) QASEH Gold Adinda (Untuk Isteri) – tambahan bahan adalah passiflora, manjakani dan pegaga.
b) QASEH Gold Kekanda (Untuk Suami) - tambahan bahan adalah guarana, tribulus dan ashwaganda.
c) SOLE (kedua-dua) – sole sgt penting untuk masalah apa pun sebab sole beralkali jadi minum air campur sole badan kita jadi neutral dan detox semua kotoran dalaman..kan air terbaik air zam zam air yang paling tinggi alkali tetapi susah nak cari. Sole adalah pengganti zam zam


2 jenis bahan utama dalam QASEH iaitu KURMA dan MADU banyak memainkan peranan sebagai agent untuk kehamilan.

KURMA
- Menyokong pembentukan sel darah merah yang sangat diperlukan oleh mereka yang cuba hamil.
- Di samping itu, kurma juga kaya dengan triptofan, sejenis asid amino yang diperlukan untuk menghasilkan serotonin. Serotonin penting untuk memberi ketenangan kepada tubuh, menstabikan mood, melegakan stress dan memperbaiki kualiti tidur.Kesemua ini akan mempengaruhi keseimbangan hormon yang akan meningkatkan kesuburan.

MADU
- Kaya dengan mineral dan asid amino untuk membekalkan nutrisi kepada sistem peranakan serta merangsang fungsi ovari untuk mudah hamil.
- Selain itu SIREH bertindak membantu membina rahim dan sistem peranakan.



Untuk pesanan & pertanyaan
Whatsapp 012-5924741 Kakyong Habibah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...