Khamis, 5 Januari 2017

TEH HIJAU & TEH RERAMA


NAK BABY KEMBAR?
***************

Alhamdulillah.. dah keluar dah.. tapi warna hijau la..

Ehh.. jangan keliru.. bukan baby kembar berwarna hijau macam toyol tu.. tapi nak citer pasal Teh Hijau Ana dan Teh Rerama ni..





Apa yang best? Bayangkan berat badan anda dah kurang dan kemudian wajah anda makin berseri2 sebab selalu "cuci usus"..

Nak cara mudah.. jom amal Qasehgold dan Teh Ana ni.. Lagi best bila anda bayar harga ni terus kami daftar jadi ahli (rania)..

Nak ke nak? Jom kita minum sama sama.. sihat sama sama.. berniaga secara berjemaah sama sama.. apa lagi tunggu.. Peluang baik dah ada depan mata tu..

Jemput hubungi Konsultan Qaseh Anda sekarang untuk dapatkan info lanjut..



#KakyongHabibah
#StokisQasehGoldIpoh
#pakejrakaniaga
#tehhijauAnaEdar
#TehreramaAnaEdar
#QasehGold
#ProdukAnaEdar
#KonsultanQasehGold





Jumaat, 28 Oktober 2016

Supplemen untuk ibu dan ayah


Salam Qaseh,


Ibu bapa org yang paling banyak berkorban untuk diri kita tak kira wang ringgit mahupun tenaga.. 
mak ayah tak pernah berkira2 wang untuk kita..apa yang kita nak semuanya sedaya upaya dipenuhi.. apabila mak ayah kita sudah melewati usia emas tiada yang lebih berharga buat mereka melainkan kesihatan yang terbaik ,kekuatan yang optimum untuk mereka boleh beribadah dengan tenang.. Kesakitan dan kelemahan seringkali menjadi musuh ketat mereka..


Ayuh hadiahkan mereka yang terbaik..!! apalah sangat nilai wang ringgit demi kesihatan mereka yang sangat berharga di usia ini..





Hadiahkan qaseh premier buat ibu dan ayah anda!
Formulasi terbaru dari qaseh gold untuk mereka yang melewati usia 40-an.


Qaseh Gold Premier

Khas untuk :-
✎ Kesihatan Umum
✎ Tenaga
✎ Minda
✎ Sistem Imun
✎ Sistem penghadaman
✎ Tulang & Sendi
✎ Penglihatan





Diperkaya dengan:-
✿ Kurma
✿ Madu
✿ Tiin
✿ Zaitun
✿ Habbatus Sauda
✿ Delima
✿ Air Zam zam
✿ Gam Arab
✿ Za'faran
✿ Biji Anggur
✿ Gori Beji
✿ Kranberi
✿ Gingko
✿ White Kidney Bean
✿ Kalsium Ikan
✿ Roselle


✔ Lebih eksklusif
✔ Lebih berkualiti
✔ 100% semulajadi
✔ Memberi kesan lebih baik
✔ Sumber kalsium terbaik
✔ Berbaloi-baloi

untuk pesanan,

WA/SMS 012 592 4741
Kakyong Habibah Yahya
Konsultan Qaseh Gold
Stokis Qaseh Gold Ipoh